Gözlük Standı Fiyatları


Gözlük standı her mağaza için dekoratif ve kullanışlı standlardandır..Ayaklı Gözlük standı fiyat araştırması yapıyorsanız piyasada birçok ürün ile karşılaşabileceksiniz. Ancak size hitap eden ve üzerinde çok sayıda gözlüğü rahatlıkla teşhir edilebilecek standları bulmak önemlidir.
Metal ayaklı ve tekerlekli mağaza gözlük standları üzerinde üst bölümde ya da gözlüklerin arasında yer alan aynalarla tasarlanırlar. Bu da müşterilerin gözlük denemelerine imkan vermektedir.  Gözlükstandı fiyatları aralığı farklı farklıdır. Duvara monte edilebilen ve üzerine gözlüklerin asılabileceği bir mil üzerinde gözlük çerçeveleri oturtulan pleksi glas’tan imal gözlük standları da çok tercih edilen ürünlerden biridir. Arka panel bölümlerinde bulunan delik bölümlerine ise gözlüğün kulaklık bölümü geçirilerek gözlük sabit ve güzel durması sağlanmaktadır. Bijuteriler ve optik mağazaları genellikle bu standları iç mekanda tercih ederler.
Gözlüklerin 360 derece dönebilen bir döner dik bir tabla üzerinde yer alan teşhir standları metal ayaklı gözlük standlarıdır.. Metal gözlük standı fiyat farklılığı görülmektedir. Bu standlar demonte standlardır.. Kolaylıkla 5-10 dakika içinde kurulabilmektedir..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Basın Bülteni Gönderiminin Faydaları

Kalem Standları